best web design software for mac

SPLOŠNI POGOJI


Podjetje: NOXi Računalniške Storitve, Pero Ristić s.p.
Matična številka: 3007014000
s sedežem: Tržaška cesta 134, Ljubljana
ki ga zastopa direktor: Pero Ristić
(v nadaljevanju: Podjetje NOXi)
na podlagi Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Uradni list RS, št. 86/04 z dne 5. 8. 2004, s spremembami) sprejme naslednje

SPLOŠNE POGOJ E POSLOVANJA

pri izvajanju storitev

NAROČANJE

V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vašo e-pošto. Naročilo oz. pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.


RAČUNI IN HRANJENJE PODATKOV

Cena storitve na računu velja po ceniku, ki je veljal na dan naročila storitve.

Račun prejme kupec po opravljeni storitvi.

Vse dokumente, potrditev naročila, predračun, v enem izvodu pošljemo kupcu v elektronski obliki in/ali na papirju, en izvod na papirju in/ali v računalniški obliki pa se hrani na sedežu podjetja NOXi. Dostop do dokumentov hranjenih v podjetju NOXi  je možen na podlagi dogovora z direktorjem podjetja NOXi.

Vsi dokumenti, predračuni, računi so napisani v slovenskem in/ali angleškem jeziku.


NAČIN PLAČILA

Kupec ima naslednje možnosti plačila:

1. Podjetje NOXi ne posluje z gotovino.

2. Z nakazilom na račun podjetja NOXi (plačilo po predračunu). Po oddanem naročilu boste prejeli predračun na vaš e-poštni naslov, na podlagi katerega izvedete plačilo.

3. Račun prejme kupec po opravljeni storitvi.

 Vse dokumente, predračune, pogodbe, račune v enem izvodu pošljemo kupcu v elektronski obliki in/ali na papirju, en izvod na papirju in/ali v računalniški obliki pa se hrani na sedežu podjetja NOXi Dostop do dokumentov hranjenih v podjetju NOXi je možen na podlagi dogovora z direktorjem podjetja NOXi

 Vsi dokumenti, predračuni, pogodbe, računi so napisani v slovenskem jeziku, razen v primeru, kadar kupec izrazi željo, da je dokument napisan v tujem jeziku oziroma pri mednarodnem sodelovanju.


ODVEZA ODGOVORNOSTI

Podjetje NOXi. se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na straneh www.noxi.si. Napake na spletni strani niso izključene. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da se ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Za napake, ki se lahko pojavijo pri samem vnosu za posamezen artikel (opis artikla, cena za artikel ali lastnosti artikla) ne odgovarjamo in nikakor ne želimo namerno zavesti kupca oz. obiskovalca, saj se trudimo za točnost in doslednost.


REKLAMACIJE IN VRAČILA

V vednost naročniku: Vračanje licence ter vračanje plačila ni mogoče! 

Zaradi tega na spletni povezavi proizvajalca programske opreme, katero vam bomo posredovali v ponudbi oz. predračunu izberite 30-dnevno brezplačno, preiskusno različico in si zagotovite brezskrbno testiranje programske opreme, pred nakupom!

Pravico do zamenjave licence, vračila kupnine, garancije, stvarnih napak in nepravilno opravljenih storitev natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.